Rijstproject (ivm de veiligheid van onze stafmedewerkers in Gambia vanaf 20-03-2020 niet mogelijk, wel kunt u voedselpakketten bestellen bij Loes Kroos zie onder)

Hallo Gambia liefhebbers

Ik zal me even voorstellen, ik ben Loes en kom ook al enige tijd in Gambia samen met mijn man.  We ondersteunen ondertussen al verschillende families zoals zovelen van jullie. Tot voor kort bestelden wij regelmatig bij Betsy voedselpakketten om onze families extra mee te ondersteunen. Door hele vervelende omstandigheden is Betsy hiermee moeten stoppen wat erg jammer is. Want het was zo fijn om tegen eerlijke prijzen en goede service daar gebruik van te kunnen maken.

Nu hebben wij de mazzel dat een zus van 1 van onze families getrouwd is met een Nederlandse man. Via hem konden wij regelen dat er bij diverse families die we ondersteunden toch een voedselpakket kwam tegen eerlijke prijzen.  Omdat vrienden van ons dit hoorde vroegen ze of het niet mogelijk is om dit ook voor hun families te regelen. Dit heeft ons aan het denken gezet en zijn toen samen gaan kijken wat we evt zouden kunnen doen.

Zijn 8 december 2020  voorzichtig gestart om 4  verschillende pakketten aan te bieden. Dit zijn wel allemaal houdbare producten omdat we gewoon niet in de gelegenheid zijn om verse groenten of fruit ook echt vers aan te bieden. We willen alleen hoog kwalitatieve spullen aanbieden of anders niet.  De pakketten kunnen worden opgehaald of thuisbezorgd tegen een extra vergoeding van € 5,00.

Het was een ongelofelijk succes in 3 weken tijd hebben we 162 gezinnen blij gemaakt met een pakket. We zitten echter nog steeds in de beginfase en bekijken iedere dag waar of dat er verbeter punten zijn.  We hebben dus besloten dat we in 2021 ook starten met vier verschillende pakketten. Reden hiervoor is ook dat we de prijzen scherp willen houden en hoe meer pakketten of producten hoe lastiger dat dat is

Dat wil niet zeggen als u echt iets anders wilt, dat dit niet bespreekbaar is, of als u een kleiner of groter pakket wilt.

U kunt mij gewoon op mijn Nederlands telefoonnummer bereiken en de betaling gaat ook gewoon via mijn Nederlandse bankrekening.  Dit kan via een tikkie, en als u dat niet gebruikt gewoon via een overboeking met de bank.

Ik reageer over het algemeen heel snel, altijd binnen dag want soms heb ik ook mijn verplichtingen of vrije tijd nodig

Hopende op een fijne samenwerking

Groetjes Loes Kroos

Ik ben te bereiken op nummer 06 – 12 33 84 67 of via facebook https://www.facebook.com/loes.kroos